sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Rakkauden virta



En malttanut antaa näppiksen olla.. En malta olla kertomatta, että lävitseni virtasi äsken jokin Voima. Jokin paljon suurempi kuin minä, valtava rakkaus tulvahti syliini suoraan Luojan korkeimmasta lähteestä. Se sai minut itkemään ja nauramaan samaan aikaan. Liekö ollut Pyhä Henki jälleen ;). Kyllä. Kiitos!!!

"Pidä lapseni sydämesi puhtaana, pidä sitä suojaava energiakenttäsi tahrattomana. Anna rakkauden puhdistaa ja huuhtoa sinua, ravita ja ruokkia, hetki hetkeltä. Anna Minun Voimani asua sinussa. Salli sen vain olla ja katso miten kaikki muu virtaa kepeästi lävitsesi. Ruoki sydäntäsi, kehoasi ja mieltäsi rakkauden aterioilla joka päivä ja muutut ihmeitä puoleensavetäväksi magneetiksi. Rakkaus vetää puoleensa rakkautta. Näin se on aina ollut ja tulee aina olemaan. Sinä tiedät ja ymmärrät jo tämän totuuden, nyt on aika todella elää sen mukaan. Näin sinusta tulee Mestari, joka luo rakkaudesta, synnyttää lisää rakkautta, kylpee sen ikuisessa meressä, purjehtii sen virrassa, palaa lopulta Kotiin, sulautuu jumalyhteyteen, muuttuu täydelliseksi rakkauden mereksi. Näin olkoon. Amen."

Viesti ylösnousseilta Mestareilta, tähän hetkeen. Kannatti 'vastata puheluun' :D. Intuitio kertoi viestin olevan tulossa. Kiitos kiitos kiitos <3


2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, olen niin iloinen puolestasi! Itse olen tällä polulla vasta alkupuolella, mutta on mukava lukea tällaista jo pidemmälle ehtineiltä. <3

    Susanna

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi kaima ;). Onnittelut sinulle, olet matkalla kohti ihania oivalluksia, matkalla kohti valoa ja rakkautta! Jatka vain rohkeasti eteenpäin :). Namaste!!

    VastaaPoista