perjantai 30. marraskuuta 2012

Musiikki


Musiikki on palannut elämääni. Voi miten onnellinen olenkaan :))). 
Se palasi tänä syksynä. Tyttäreni ansiosta. Hän pääsi kouluun, jossa musiikki on luonnollinen ja iso osa peruskoulun arkea. Ainutlaatuinen koulu koko Suomessa. Jokainen oppilas soittaa jotakin soitinta ja soittotunnit ovat osa koulupäivää. Olen itse soittanut 10vuotta pianoa.. aloitin 6-vuotiaana ja lopetin parikymppisenä (välissä oli muutaman vuoden tauko). Musiikki ja musikaalisuus on aina ollut kantava voimani, mutta viime vuosina olen jostain syystä 'unohtanut' sen. En ole soittanut juuri lainkaan, kuunnellut toki, mutta hyvin rajoittunutta genreä. 
Eräässä energiahoidossa minulta avattiin sisäisiä lukkoja, häpeää poistettiin ..kurkkuchakraani 'rassattiin' ja tukos vapautettiin ihanalla tavalla: luottoparantajani sai kesken hoidon käskyn vaihtaa levyä rauhoittavasta taustamusiikista mahtavaan kirkkokuoroon ;). Ja tuo kuoromusiikki upposi johonkin todella syvälle, itkin onnesta ja sen jälkeen olen laulanut itsekin päivittäin jotakin. Aikaisemmin en oikeastaan koskaan laulanut ääneen kenellekään, häpesin ääntäni, vaikka tiedän että osaan kyllä laulaa. Miten vapautunut olo minulle tulikaan...kaikin puolin, tuntuu kuin olisin saanut siivet selkään!! Nyt haaveilen, että jonain päivänä uskaltaisin mennä kuoroon laulamaan...tai ehkä jopa tarttuisin karaoke mikrofoniin :D. 
Musiikin paluusta vielä muutakin.. koska tyttäreni soittoharrastus (tai oikeammin soitto-elämäntapa) on nyt vienyt meidän perheen mennessään, pääsemme hänen siivellään ihaniin konsertteihin. Konserteissa olen pyytänyt enkeleitä hoitamaan musiikin värähtelyjen avulla siellä olevia ihmisiä. Aivan mahtavaa!!! Musiikki todella hoitaa sielua!
Olen tällä hetkellä niin iloinen musiikin kokonaisvaltaisesta paluusta elämääni, että tekisi mieli vain laulaa loilotella päivät läpeensä! 
Saan viikoittain, joskus jopa päivittäin enkeleiden viestejä musiikin kautta.. radiosta alkaa yhtäkkiä soida biisi, jonka sanat osuvat juuri siihen hetkeen.. tai liikutun joko melodiasta tai laulun sanoista kyyneliin asti :'). Näin musiikki on minulle myös keino viestitellä taivasväen kanssa ;). Kätevää!! 
Toivon, että sinäkin löydät oman sisäisen musiikkikanavasi ja saat sen avattua! Jokaisella ihmisellä on tuo kanava, aivan jokainen ihminen on musikaalinen... jokaista musiikki koskettaa jollain tasolla ja auttaa pääsemään sieluyhteyteen. Etsi siis omasi ja koe löytämisen riemu!! Pyydä enkelisi apuun :). 

-Tikru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti