perjantai 22. maaliskuuta 2013

Enkeliretriitissä


Terveisiä enkeliretriitistä. Viime viikonloppuna minulla ilo ja kunnia saada olla läsnä ja tuntea sisälläni valtavaa rakkauden voimaa. Puhdistavaa, uudistavaa energiaa, syvää kasvua monella tasolla. Sanat eivät todellakaan riitä kertomaan, mitä tuo upea viikonloppu mahtavissa puitteissa Villa Mandalassa toi tullessaan. Luulen, ettemme itsekään näe vielä koko totuutta, sillä siementen täytyy antaa itää rauhassa. Yksi asia ainakin on varma: elämääni on astunut uusi vallattoman ilon kausi!! 
Olen 1,5 vuotta itkenyt. Itkin itkemästä päästyäni. Itkin surua, vihaa, pelkoa, häpeää, pettymystä, syyllisyyttä... kaikkea tätä olen itsestäni puhdistanut, jotta voisin olla vapaa jälleen iloitsemaan aidosti. Tiedättekö sellainen aito naurunremakka, niin että pissat meinaa tulla housuun :D. Sellaisia hetkiä elämääni on sisältynyt viime aikoina yhä enemmän. Sellaista kepeää iloa, joka pursuaa valtoimenaan joka suuntaan. Saatan hihitellä itsekseni milloin missäkin. Henkioppaani ja enkelit tuovat minulle hauskoja sanoja ja mielikuvia päähän ja sitten hykertelen kuin lapsi, tirskun paikoissa, joissa muut pitävät pokerinaamaa ja minua tuo kaikki huvittaa suunnattomasti. Mikä teatteri (kaikella rakkaudella)!!! 
Pyydän itselleni ilonsädettä, jos tunnen olevani huonolla tuulella ja pian pilvet hälvenevät päästäni. Joka ikinen tunne on vain meidän oma kokemus. Kaikki miten koemme asiat, tilanteet ja toiset ihmiset, millaisilla väreillä maalaamme elämäntaulun, on VAIN meidän omaa tulkintaa. Ympärillämme olevat tapahtumat ovat perusolemukseltaan neutraaleita ja meidän tehtäväksi on värittää tuo kuva. Vertaisin elämää jopa värityskirjaksi, jossa värit kuvastavat meidän tapaa tulkita ja tuntea asioita. Jokaisella sivulla on kuva (tässä tapauksessa tapahtuma) ja me olemme vapaita valitsemaan minkä tahansa värisen kynän, jolla kuvan kuvitamme. Miten sinä kuvitat elämääsi tällä hetkellä? Pysytkö samoissa väreissä viivojen sisällä kuin aina ennenkin. Uskallatko vaihtaa väriä? Uskallatko jopa ylittää reunat.. tai tehdä kuvaan aivan omia lisäyksiä? Mieti hetki tätä hiljaa mielessäsi. 
Se mitä ajattelemme ja mistä puhumme, todellakin lisääntyy elämässämme. Tämän olen aivan konkreettisesti todistanut viime aikoina: olen alkanut käyttää kirkkaita värejä elämäni kuvakirjaan ja kas! Koko kirja vaihtuikin aivan toisenlaiseksi: tunnen, että olen saanut kokonaan uuden värityskirjan, jonka saan tehdä juuri sellaiseksi kuin hyväksi ja oikeaksi tunnen. OLEN VAPAA!!!! 

Niin, minun piti kertoa siitä retriitistä ;). Meitä oli paikalla 18 ihmistä. Rakas luottoparantajani toimi retriitin vetäjänä ja veturina. Teimme kaikenlaisia harjoituksia, samanlaisia kuin enkeli-illoissa: tulkintoja, meditaatioita jne. Lisäksi piirsimme intuitiivisia kuvia, tanssimme, lauloimme, hoidimme nauroimme, itkimme, joogasimme, saunoimme, nukuimme ja söimme hyvin. Ruokaa sekä hengelle, sielulle, mielelle että keholle.
Omasta puolestani voin sanoa, että koin saavuttaneeni itseni kanssa aivan uuden sisäisen tason: helppouden ja yksinkertaisuuden. Pyhän ilon ja huolettomuuden. Sellaisen tason, jolla minun ei tarvitse pakottaa mitään asioita tapahtumaan. Tason, jolla voin vihdoin todella uskoa kykyihini ja käyttää niitä suurella rakkaudella. Jos jokin vastaus ei tule heti päähän, en takerru siihen sen kummemmin, olkoot sitten tulematta tai tulkoot kun aika on ;). Energia vain virtaa lävitseni enkä takerru siihen. Otan kaiken vastaan autenttisena. Ja tietysti ilolla!! 


Iki-ihanat luonnonhenget tekivät myös tuttavuutta kanssamme. Keijujen kanssa olen tehnyt lähempää tuttavuutta jo tovin, mutta nyt saimme kunnian tutustua metsän haltioihin sekä muihin energiatason 'pikkuväkeen'. Hauskoja veitikoita!! Tonttuja hääräili ympärillämme koko viikonlopun, seurasivat jopa saunaan ihmettelemään puuhiamme. 

Kaiken tämän lisäksi perhe-elämässäni on tapahtunut suuria henkisiä muutoksia, ei vain minussa vaan myös minulle läheisimmälle ihmiselle. Vielä en tiedä mihin tämä kaikki johtaa, mutta sillä ei ole nyt merkitystä. Vain rakkaus merkitsee. Rakkaus on ainut voima ihmiselämässä, jolla on todellista muutosvoimaa. Rakkaudella voimme siirtää vuoria sekä sisältämme, että ulkopuolelta. Lopulta, emme ole mitään muuta kuin rakkaus.. jumalallinen rakkaus!!! Ja niin se on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti