maanantai 3. helmikuuta 2014

Todellinen ystävä




Uuden ajan ystävyys.. kerron teille miltä tuntuu se, kun löytää niitä todellisia Ystäviä isolla y:llä.

Heidän seurassaan on lupa olla juuri sitä mitä on, kunakin hetkenä, täysin autenttinen oma itsensä ja juuri siksi ehdoitta hyväksytty ja rakastettu. Todellinen ystävä näkee sinut juuri sellaisena kuin olet. Hän näkee muurisi, mutta pystyy vaivatta näkemään myös niiden läpi, sinun todelliseen olemukseesi. Todellinen ystävä tuntee pelkosi, mutta ei ruoki niitä vaan ravitsee rakkauden siementä silloinkin, kun tunnet olevasi hedelmätön autiomaa. Todellinen ystävä ottaa syliin ja halaa juuri silloin, kun kipeimmin kaipaat kosketusta ja läsnäoloa. Hän saattaa tuntea kehosi jännityksen, mutta kaappaa syliin siitäkin huolimatta ja rutistaa niin kauan että jännitys heltiää. Todellinen ystävä ymmärtää mitä haluat sanoa, vaikket sanoisi sanaakaan. Todellinen ystävä katsoo sinuun lempeästi, vaikka itse näkisit peilistä pelkkää inhoa. Todellinen ystävä kuulee avunpyyntösi jo ennen kuin ehdit itse tajuta olevasi avun tarpeessa. Todellinen ystävä toimii peilinäsi silloinkin, kun haluaisit vain syyttää häntä itsekkyydestä tai peloistasi. Todellinen ystävä ei pyydä mitään vastapalvelusta sinulle tekemistään teoista, sillä hän tietää palvelevansa samalla myös itseään. Todellinen ystävä kertoo sinulle oikeat sanat oikealla hetkellä vaikkakin viesti olisi se, mitä et haluaisi kuulla mutta joka sinun tarvitsee kuulla. Todellinen ystävä antaa sinun kompastua kuoppaan, jos olet sen itse kaivanut, mutta ojentaa heti kätensä ja heittää pelastusköyden kun antaudut pyytämään apua. Hän ei kuitenkaan hyppää samaan kuoppaan kanssasi, vaan antaa sinun itse nousta takaisin omille jaloillesi ja kammeta ylös kuopasta köyttä pitkin.

Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta uskon, että viesti tuli perille. Todellinen ystävyys kantaa läpi suurten mullistusten ja pienten pyörteiden. Todellinen ystävyys ei kaadu egon solmuihin, vaan selvittää ne varmoin ottein rakastavasti yhteistyöllä. Todellinen ystävyys on tasavertaista sielun kumppanuutta, syvää ymmärrystä, arvostusta ja kunnioitusta sekä omaa itseään että toista ihmistä kohtaan. Todellisen ystävän seurassa ei tarvitse pelätä, mutta saa turvallisesti kohdata omat pelkonsa. Todellinen ystävä kunnioittaa valintojasi, vaikka valitsisi itse toisin.

Oletko sinä jollekin todellinen ystävä? Onko sinulla onni ’omistaa’ yksi tai kenties jopa useampi aito ja todellinen uuden ajan ystävä? En halua brassailla tai keulia, mutta hehkutan vilpittömästi, että minulla on suunnaton onni ja rikkaus omata useita todellisia ystäviä!! Ympärilläni on monta todellista ystävää, joiden seurassa todella uskallan OLLA oma itseni, ilman että minun tarvitsee TEHDÄ yhtään mitään. Heidän seurassaan minun ei tarvitse antaa itsestäni ulospäin mitään siloteltuja kuvia tai tekaistuja urotekoja. Heidän seurassaan SAAN olla. Heille uskallan kertoa todelliset tunteeni, näyttää heikkouteni, mutta myös menestyä ilman pelkoa kateudesta. Uskallan myös itse iloita todellisen ystävän menestyksestä ilman menettämisen pelkoa. Todellisten ystävien seurassa uskallan itkeä, surra ja kapinoida. Todellisten ystävien seurassa uskallan iloita, nauraa ja rakastaa.  

Kun on kerran tuntenut tuon suloisen olemisen ja syvän yhteenkuuluvuuden tunteen, ymmärtää, ettei lopulta mikään ole merkityksellisempää. Todellisten ystävien kanssa yhteys toimii esteettä ja rakkauden sekä hyväksynnän tunne polttaa poroksi kaikki pelkoon perustuvat mielen sidokset. Sydänliekit saavat roihuta vapaana ja räiskyvänä. Rakkaus näkyy, tuntuu ja kuuluu.

Nämä todelliset ystävät tulevat vääjäämättä lisääntymään jokaisen elämässä, joka uskaltaa kohdata oman todellisen itsensä. Ilman oman itsensä kohtaamista heitä ei kuitenkaan näe, sillä pelkomuurit ja egon verhot estävät todellisen yhteyden syntymistä toiseen ihmiseen. Ilman yhteyttä itseesi, et voi rakastaa pyyteettä ketään muutakaan. On vain uskallettava avata sydämensä ja otettava vastaan kaikki se runsaus, jota universumilla on tarjota, juuri sinulle, juuri tässä hetkessä.

Juuri nyt en saata kuvitella mitään suurempaa runsautta ja rikkautta elämässäni kuin ryhmä upeita, kauniita ja niin äärettömän rakkaita Ystäviäni. Rakastan teitä!!!!  

<3 Meena <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti