perjantai 3. tammikuuta 2014

Uuden vuoden energiapäivitys


Oikein onnellista uutta vuotta 2014 kaikille kanssakulkijoilleni!! Vuoden vaihde on oivaa tilinpäätöksen aikaa... on hyvä niputtaa yhteen menneen vuoden tapahtumat, luoda uusia suunnitelmia tulevaa varten sekä karistaa yltään menneisyyden pölyt ja harhat. Kulunut vuosi 2013 oli itselleni erittäin antoisa, jopa runsas ettenkö sanoisi, mutta myös varsin työntäyteinen. Päällimmäisenä mieleen jäi kaksi valtavan upeaa retriittiä, joissa tutustuin moniin ihaniin ihmisiin, suurin osa toki tuttuja entisistä elämistä ;). Koen että nämä retriitit olivat valtavia valovälähdyksiä (ei missään nimessä pilkahduksia vaan todella välähdyksiä) polullani. Runsautta on nimenomaan se valtava määrä rakkautta, jota koin sekä energiatasolla että fyysisesti eri ihmisten välityksellä. Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka siunatuksi oloni tunnen! Nämä retriitit ja kohtaamiset jäävät muistojen arkkuun kalleimpina timantteina. Niitä ajatellessani tunnen suurta kiitollisuutta ja rakkautta.
Työntäyteisyydellä taas tarkoitan ahkerointia unelmieni eteen eli opiskelua. Opinnot etenevät hyvällä vauhdilla ja tunnen oppineeni uutta ennen kaikkea itsestäni. Sekaan on mahtunut myös hikeä, tuskastumista ja kyyneliä sekä pelkojen kohtaamista. Oman keskeneräisyyden sietäminen on ajoittain osoittautunut haasteelliseksi, ego kun tahtoisi osata kaiken heti ;). Vaan ennen kuin voin opettaa ketään toista, on minun ensin maltettava itse olla oppilas! Toisaalta, kun olen antanut itselleni luvan olla osaamatta ja tietämättä kaikkea, olenkin huomannut että minähän osaankin jo aika hyvin ja tiedänkin tarpeeksi :). Armoa, armoa, armoa! Maltti on valttia. Olen konkreettisesti todennut senkin, että jos yhtään olen missään vaiheessa näiden kahden opiskeluvuoden aikana sortunut suorittamiseen, olen ajautunut pers edellä puuhun, kompuroinut ja kiristellyt hampaita. Melkoinen oppiläksy! Täydellinen juuri minulle, kiitos vain hyvästä Suunnitelmasta ja opastuksesta Isä/Äiti Luoja :D!!!!
Viimeinen intensiivinen vuosi opintojen parissa pyörähtää nyt käyntiin ja olenkin pyytänyt taivasauttajiltani apua opintojeni loppuun saattamisessa sekä puhdistusta omalle opiskelumotivaatiolleni. Opinnäytetyön aihekin on edelleen hakusessa, mutta syvällä sydämmessäni luotan täysin täydellisen aiheen löytymiseen juuri oikealla hetkellä. Mieli tietysti tuppaa hosumaan näissä hommissa, mutta nyt se saa luvan pysyä aloillaan. Luota, luota, luota!!! Kaikki järjestyy!!! Vältän nyt turhia suunnitelmia ja pyrin ensisijaisesti luottamaan universumin tukeen. Ajoitukset ovat tähänkin asti olleet täydellisiä, joten ne ovat sitä varmasti myös tästä eteenpäin. Kaikella on aikansa ja paikkansa.

Joulun pyhät ovat menneet enempi ja vähempi pysähtymisen merkeissä. Loppuvuosi oli suoraan sanoen rankka: 10viikkoa työharjoittelua kahdessa eri paikassa ja siihen päälle vielä kirjallisia tehtäviä. Lisäksi muut arkiset velvoitteet ja perhe-elämä niin kalenterissa ei juuri tyhjää tilaa ollut. Arvata saattaa että moisesta menosta kroppa teki lopulta tenän.. olen ollut jo monta viikkoa puolikuntoinen. Viimeisin oire oli paha yskä ja korvatulehdus molemmissa korvissa, johon syön jo toista antibioottikuuria. Olen noin viikon ollut puolikuurona. Sen siitä saa kun en kuunnellut sisäistä ääntä... nyt en kuule kunnolla edes ulkoisia ääniä :D. Pakkolepoa. Lisäksi luulen, että tähän liittyy itselläni vieläkin isompia opetuksia. Olen koko elämäni antanut muiden ihmisten vaikuttaa itseeni, kaikella tavalla. Potenut huonommuutta , paremmuutta sekä totta puhuakseni myös kateutta. Kävin pari viikkoa sitten energiahoidossa ihanalla luottoparantajallani ja pyysin, että minusta poistetaan kokonaan kateuden energia. Huh, mikä paine lähti päästä!!! Aistin ihan fyysisesti kuinka päästäni todella irroitettiin jotakin raskasta. Tämän hetkiset fyysiset oireet saattavat siis olla myös kaiken tuon jälkimaininkeja. (Etkö muista pyyntöäsi, vinkkaavat enkelit!) Totuttelen vielä uudenlaiseen keveyteen ja rakkaudentunteen kokemiseen. Sallin itseni iloita täysin myös muiden menestyksestä, ilman minkäänlaista menettämisen pelkoa. Uusi tunne!

Paljon on tapahtunut viime kuukausina ja uskon, että myös tuleva vuosi 2014 on kaikkea muuta kuin tylsä! Jos pyhiin uniin on luottaminen, ennustivat ne alkuvuodelle suurta varjelusta ympärillä tapahtuvista pyörremyrskyistä huolimatta. Parasta siis keskittyä etsimään sisäinen rauha eikä ainakaan sortua hätiköityihin päätöksiin.

Onnellista ja rakkaudellista vuotta juuri sinulle :)!


-Meena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti