tiistai 1. lokakuuta 2013

Energiahoidossa



Energiahoito!! Pienen ihmisen pelastus!! Oikean hoitajan löytäminen on valtavaa runsautta jo itsessään.. olen varmaan sanonut aiemminkin, mutta tunnen olevani tavattoman siunattu että löysin jo polkuni alkumetreillä ihanan luottoparantajani, jonka tykönä saan käydä sytyttämässä ajoittain sammuneen sisäisen myrskylyhtyni. 
Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet yhtä sisäistä piinaa ja tasapainotonta keikkumista mielen harhaisten uskomusten seassa. Olen käynyt suorastaan painimatsia oman syyllisyyteni kanssa ja kohdannut riittämättömyyden ja itseinhon tunteita. 
Sisäinen helvetti suorastaan. 
Tänään energiahoidossa sain puhdistautua noistakin mielen möröistä ja toimimattomista ajatusmalleista sekä peloistani. Välillä iskee suorastaan epäusko: miten paljon tätä puhdistusta vielä jatkuu? Loppuuko se ikinä? Taitaa olla todellinen siivouselämä sielun pitkässä juoksussa... Aika poistaa jokainen luuranko kaapista ja tyhjentää turhat roinat solumuistin sopukoista. Tämä 'aika' muutosenergioineen tukee vankkoja aikeitamme tulla juuri siksi mitä todellisuudessa olemme. Tässä 'ajassa' meille annetaan runsain mitoin sekä ulkoisia että sisäisiä siivoustarpeita käyttöömme, mutta meidän valintamme on käytämmekö niitä hyväksemme. Toisinaan olosuhteet kertakaikkiaan pakottavat näin tekemään ja emme voi kuin hämmästellä valtavaa paineaaltoa, joka pyyhkäisee viimeisenkin mielen muurin rakkauden tieltä. Valoa kohti... Mutta ei jotakin ulkopuolista kaukaista valoa vaan kohti omaa sisäistä loistetta. Valo ja rakkaus löytyy sisältämme, kaikki ulkoinen on vain heijastusta. 
Rakkaus on lopulta ainut totuus. 

Lähden illaksi vielä enkeli-iltaan :). Kunnon valopläjäys tälle päivälle.. lokakuu ainakin alkaa rakkaudellisissa tunnelmissa! 


-Meena


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti